Partnere på VA-dagene 2024

 VA-dagene befester sin posisjon som en attraktiv arena for vannbransjen, og vi er stolte over å kunne presentere våre utvalgte partnere. Dette er første gang vi åpner for partnere, og vi er svært takknemlige for at disse selskapene stiller opp og bidrar til å løfte konferansen ytterligere. Våre utvalgte partnere er:

Les mer …

Utskrift E-post

Sjefen har ordet - nyhetsbrev 2/23

I senaste nyhetsbrev skrev jag om kriget som fortsatt härjar i Ukraina. Riktade mig in på att skriva om mer positiva ting som till exempel nya investeringar inom bärkraft i PAM fabrikerna. Men tyvärr står vi inför en eskalerande internationell kris i och med händelseförloppen i Gaza & Palestina.

Les mer …

Utskrift E-post

Her kommer Vannsenteret

Nasjonalt senter for vanninfrastruktur – Vannsenteret – er i ferd med å reise seg. Vannbransjens egen skolestue blir et av bransjens viktigste steder for utvikling av kunnskap og teknologi i vann og avløp. Deler av anlegget er levert av PAM Norge, og viser hvor viktig duktile rør er i både dagens og fremtidens vannforsyning.

Les mer …

Utskrift E-post

Etterlengtet ledning sikrer vannforsyning til Egersund

 

Her bygger Bertelsen & Garpestad AS en ny råvannsledning for Eigersund kommune. Ledningen er høyt etterlengtet, og fullfører en forbindelse som ble planlagt og påbegynt for 20 år siden. Se hvorfor den er så viktig – og hvorfor akkurat dette strekket utføres med robuste DN500 duktile rør og strekkfaste skjøter fra PAM.

Les mer …

Utskrift E-post

Saint-Gobain PAM Norge AS

Telefon: (+47) 23175860    E-post: firmapost@pamline.no  
Besøksadresse: Brobekkveien 107 bygg A, 0582 Oslo
Postadresse: Brobekkveien 107, 0582 Oslo

Fakturaadresse: Saint-Gobain PAM Norge AS, Brobekkveien 107, 0582 Oslo
E-post faktura: einvoice.pam.no@saint-gobain.com
Org.nr. NO 929 255 178 MVA

E-post bestillinger: firmapost@pamline.no 
E-post reklamasjoner: aftersale@pamline.no