Kataloger og brosjyrer Arkiv

Kataloger og brosjyrer

Her finner du et utvalg kataloger og brosjyrer til nedlasting som pdf-filer. Hoveddokumentene er vår norske VA-katalog, som viser de mest brukte produktene i Norge innenfor vann og avløp, mens MA-katalogen viser vårt sortiment for innvendig avløp i bygg (VVS). I tillegg finner du brosjyrer på engelsk for spesifikke produktserier samt PAM's hovedkatalog fra 2010 (Water Mains - revisjon under arbeid).

Om du ikker finner det du ser etter, vennligst ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så skal vi hjelpe så godt vi kan.

 

 

Kataloger og brosjyrer Filer

VA-katalog 2019

VA-katalog 2019

Oppdatert: 02 januar 2019

  • VA-katalogen er inndelt i tre hoveddeler: vann, avløp og ventiler og viser de mest anvendte produktene opp til DN1000. PAM leverer både rør, deler og ventiler opp til DN2000 (avhengig av produktserie), og ta gjerne kontakt med oss på marked@pamline.no
MA-katalog 2017

MA-katalog 2017

Oppdatert: 15 februar 2019

  • MA-katalogen er delt inn i tre avsnitt: Litt om materialet og anvendelsesområder, oversikt sortiment og praktiske råd & tips for rørlegger og prosjekterende. Ønsker du katalogen tilsendt i papirutgave, vennligst ta kontakt med oss på marked@pamline.no.
Water Supply and Distribution

Water Supply and Distribution

Oppdatert: 30 august 2017

  • PAM Mater Mains (Water supply and distribution) 2010 er gjeldende hovedkatalog fra PAM, men den er under revisjon. Så snart den reviderte versjonen er klar vil den bli lagt ut her for nedlasting.
BioZinalium

BioZinalium

Oppdatert: 15 september 2017

  • BioZinalium er en meget god utvendig korrosjonsbeskyttelse med en forsterket effekt mot lokal biokorrosjon forårsaket av organiske materiale som måtte befinne seg ved rørveggen. Brosjyren gir et innblikk i løsningen og de fordelene den gir.
PE/PUX

PE/PUX

Oppdatert: 11 januar 2019

  • Brosjyren viser vårt utvalg av duktile støpejernsrør med passive belegg utvendig. Dette er løsninger som er høyaktuelle i applikasjoner hvor det er ekstra korrosive forhold eller hvor man ønsker en ekstra sikkerhet og derav forlenget levetid.
Brosjyre for avløp

Brosjyre for avløp

Oppdatert: 30 august 2017

  • PAM tilbyr et omfattende leveringsprogram på rør og deler for avløp og overvann. I brosjyren finner du våre løsninger samt en produktoversikt over hva vi kan tilby innen dette segmentet.
NoDig

NoDig

Oppdatert: 18 februar 2019

  • Duktile støpejernsrør brukes i større og større grad også til gravefrie løsninger (NoDig) og i brosjyren finner du mere informasjon om disse løsningene. Det ligger også videofilmer fra noen utvalgte prosjekter under fanen videoer i toppmenyen.
Geoflex kompensator

Geoflex kompensator

Oppdatert: 30 august 2017

  • Geoflex kompensatorer brukes i installasjoner hvor det er risiko for bevegelser i grunnen i form av setninger, rystelser eller annen form for bevegelse som kan gi risiko for brudd og lekkasjer. Kompensatorene finnes i dimensjoner opp til DN1800.

Saint-Gobain PAM Norge AS

Telefon: (+47) 23175860    E-post: firmapost@pamline.no  
Besøksadresse: Brobekkveien 107 bygg A, 0582 Oslo
Postadresse: Brobekkveien 107, 0582 Oslo

Fakturaadresse: Saint-Gobain PAM Norge AS, Brobekkveien 107, 0582 Oslo
E-post faktura: einvoice.pam.no@saint-gobain.com
Org.nr. NO 929 255 178 MVA

E-post bestillinger: firmapost@pamline.no 
E-post reklamasjoner: aftersale@pamline.no

 

Nyhetsbrev

Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev her: PAM Norge nyhetsbrev